Samuelagnarsson.blogg.se

Tjena! Mitt namn är Samuel Agnarsson. Under de fyra kommande månaderna kommer jag bo i Saint Paul Minnesota, du kan följa mig här!

CHICAGO

Publicerad 2015-10-22 04:43:01 i Allmänt,

Ahmen tjenare allt gött folk!!
Ledsen att jag är dålig på att uppdatera men ibland räcker inte tiden till. Det känns att man har börjat komma in i nån slags rutin här som flyter på. Man går upp, går till skolan, oftast har jag musikalrep efter skolan, kommer hem äter och gör läxor. Jag vet inte om jag har berättat det men jag är då med i skolans musikal vilket är lite kul. Det är kanske inte lika hög standard som vi har på sundsta men ändå kul att få se hur det går till här! 
 
Denna helg var jag i Chicago med EF (organisationen jag åker med). Detta var förstås en fantstisk upplevelse! Det är så himla kul att träffa andra utbytesstudenter då man är i samma situation och många är väldigt öppensinnade. Jag kom ännu närmare en kille som heter Sam, han är ifrån Karlstad och går på säg, riktigt skön kille! Vi fick chansen att gå och kolla på en massa olika coola ställen. Vi var bl.a. vid den berömda bönan, vi var uppe i Willis Tower där man kunde gå ut på en glasskiva och det känns som att man står i luften, jag och Sam la oss där och chilla ett tag. Vi var även vid "Hard rock cafe" vilket var ballt. Den var en fullspäckad helg med mycket skratt. En stad jag verkligen gillar, mycket renare och trevligare stad än NYC. Det var tufft att återvända till skolan efter en sådan härlig helg men det blev ett härligt minne som jag kommer bära med mig!
Ha det grymt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela