Samuelagnarsson.blogg.se

Tjena! Mitt namn är Samuel Agnarsson. Under de fyra kommande månaderna kommer jag bo i Saint Paul Minnesota, du kan följa mig här!

Ducktails and Bobbysox

Publicerad 2015-11-16 04:16:56 i Allmänt,

Hallå kära vänner!
 
Hoppas alla mår bra i mörket!
De senaste veckorna har det varit intensivt övande av musikalen. Vi har övat varje dag efter skolan i sex veckor. Det var himla kul att få se hur det går till när de gör föreställningar här och göra själva föreställningarna, mindre kul är det att öva.. En lärare som inte vågar säga till sina elever på skarpen, en pianist som är 78år gammal och som inte kan hålla takten och en klass som inte tycker att det är särskilt kul, men vi fick ihop det! Vi satte upp en musikal som heter Ducktails and Bobbysox och som är en 50-tals musikal där jag hade en utav huvudrollerna och spelade nörd som ni kanske kan se på bilderna ;) Det var himla gött att ha något att göra under denna tid då jag annars kan få lite för mycket fritid, men även få vara del i ett gäng. Det känns skönt att det är över pga repetionerna men tråkigt att föreställningarna är över. 
Helgen avslutades bra med att vi åkte till Madison, shoppade lite och sedan åt på en riktigt fin resturang.
Imorgon börjar basketen vilket ska bli väldigt kul. Även om jag suger på basket så ska det bli kul att få vara med i ett team!
Ha det grymt!
 
 
 
 

Halloween

Publicerad 2015-11-02 03:58:36 i Allmänt,

Hallå där! 
Som de flesta nog vet har det varit halloween denna helg. Detta är en mycket större grej här än det är i Sverige. Vi firar det knappt om man jämför med hur mycket de firar det här, nästan alla hus är pyntade med olika läskiga saker och att ha en pumpa på trappan är givet! Något som alla barn gör på halloween är att gå "trick or treat" detta gjorde givetvis Oliver och Porter dock inte jag då ingen annan i min ålder gjorde det.. Oliver var utklädd till lokförare då han är helt besatt av tåg och Porter var utklädd till Musse pigg vilket jag tyckte var så gulligt!
Jag Leigh och Nick var även på en halloween-fest förra helgen, då var jag utklädd till vampyr. Nick och Leigh var utklädda till Amy och Sheldon ifrån "the big bang theory", jag tyckte faktiskt Leigh var ganska lik Amy haha! Jag försökte även skrämma upp Porter lite innan vi skulle på festen men lyckades inte helt, tror min kostym var lite klen..

Den här helgen var även sam och hälsade på mig vilket var himla kul! Gött att bara få hänga och ta en hedelig svensk fika (med ballerinakex som jag fann på en affär), något jag har försök att införa här men som inte alltid blir av på samma sätt som hemma. Jag visade hur som helst runt Sam i Wonewoc på min skola och sådär, en himla trevlig helg med mycket skratt!
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela