Samuelagnarsson.blogg.se

Tjena! Mitt namn är Samuel Agnarsson. Under de fyra kommande månaderna kommer jag bo i Saint Paul Minnesota, du kan följa mig här!

Thanksgiving

Publicerad 2015-12-07 04:38:33 i Allmänt,

Hallå där! 
 
Senaste tiden har var intensiv med mycket basket, vi har träning varje dag två timmar efter skolan. Det blir inte alltid att man får spela så mycket på matcher, bara när vi möter dåliga lag som förra gången när vi hade match. Då fick alla vi fem som var dåliga gå ut på samma gång, jag gjorde två mål vilket var himla kul! Även om man inte alltid får spela så mycket är det kul att ha något att göra! :D
 
Förra veckan var vi lediga onsdag, torsdag och fredag p.g.a. att det var thanksgiving. Jag var då i staden St. Paul. Staden där Jonatan bodde i när han var utbytesstudent. Elias som på den första bilden sitter ner är en utav Jonatans bra kompisar ifrån St. Paul, han går på college i Madison (vilket inte är så långt härifrån) och var även och hälsade på oss i Sverige för två och ett halvt år sedan. Han frågade om jag hade lust att hänga med och fira thanksgiving i St.Paul med hans familj, och det ville jag ju givetvis! Han tog även med sig två ifrån Kina som han bor med. På Onsdag förmiddag kom de och hämtade upp mig i den lilla staden Wonewoc och vi hade givetivis oerhört kul. Pratade minnen och Jag lärde känna de andra två grabbarna. När vi kom Minneapolis plockade vi upp Elias bror som också skulle hem för att fira thanksgiving. Vi åkte hem spelade spel och hade det allmänt gött. På Torsdagen var det själva thanksgiving och vi alla hjälpte till att laga mat tillsammans med Elias föräldrar och hans syster. Grönsaker hackades, Kalkonen fylldes, Bordet dukades, bestick putsades, ja det var mycket att tänka på. När sedan gästerna kom åt vi den goda maten, spelade lite mer spel och bara myste. Dagen därpå tog vi det lugnt efter den hektiska dagen och begav oss till klätterhallen, jag kan inte säga att jag har klättrat särskilt mycket under mitt oerhört långa liv men kul var det! 
På lördagen ville Elias föräldrar visa oss den lite kulturella sidan av St. Paul och tog med oss till en gammal mjölkvarn som ej är i bruk längre men som de har gjort om till ett museum, riktigt kul att se. Vi gick även på konstmuseum och på ett designhus som var väldigt häftigt. På kvällen körde Elias mig till Jonatans gamla värdfamilj så jag fick träffa dem och prata en stund vilket var superkul, både att träffa dem men även att se hur det såg ut där Jonatan bodde. 
Den mycket händelserika helgen började lite mot sitt slut men innan vi begav oss hem på söndagen gjorde vi ett stopp på IKEA! Det var riktigt kul, kunde köpa mig både kaviar, köttbullar, brunsås och lingonsylt! Vilken lyx!! Den äggmackan med kaviar som jag åt när jag kom hem satt inte fel!! 
Ha det bra!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela