Samuelagnarsson.blogg.se

Tjena! Mitt namn är Samuel Agnarsson. Under de fyra kommande månaderna kommer jag bo i Saint Paul Minnesota, du kan följa mig här!

Wisconsin Dells

Publicerad 2015-08-31 15:16:42 i Allmänt,

 
Halloj kära vänner!
Hoppas allt är toppen med er! Jag har haft en riktigt intensiv men kul helg! I lördags var vi nämligen i en stad som heter Wisconsin Dells. Wisconsin Dells är en stor turiststad som för 20 år sedan bara var en öde men som de totalt gjort om till en lekstad. Wisconsin Dells är fylld av utomhus-vattenparker, bergochdalbanor och en massa annat sköj! Det äger verkligen för om man tröttnar på karusellerna på ett ställe är det bara att gå till ett annat. Det bästa är att den bara ligger en timme ifrån där jag bor. Som ni ser på den första bilden ägde jag skiten ur dem som äger stället och filmade även fast man inte fick, badass jag vet. Hur som helst på den första bilden är det jag och Leigh min värdmamma, på den andra är det Nick och Oliver som väntar på att få köra go-kart. Ja jag vet mitt hår är nice.
 
När eftermiddagen kom åkte vi till ett ställe där en god vän till Leigh kom och hämtade upp Oliver och Porter. Nick, Leigh och jag åkte sedan vidare till en fest som hålls två gånger om året där det är en skön snubbe som alltid lagar maten (tog tyvärr inga bilder därifrån). Jag fick då chansen att träffa flera utav mina lärare då detta är en väldigt liten stad och alla känner alla. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Center tap

Publicerad 2015-08-27 04:33:13 i Allmänt,

Tjenare!
Idag har det varit en intensiv dag i Madison. Oliver (min värdbror) skulle till tandläkaren och då passade vi på att införskaffa lite saker till mitt rum men även saker inför skolan som mappar, pärmar, skrivböcker och pennor. Hur som helst Oliver tycker verkligen inte om att gå till tandläkaren så när den glade sjungande tandläkaren skulle började spottade han tandläkaren rätt i ansiktet, svårt när man satt och kollade på att hålla sig för skratt haha! Tandläkaren log som tur var bara och fortsatte sjunga.   
På eftermiddag drog vi till en riktigt sunkig men mysig bar som heter "Center tap" okej jag skoja den var inte mysig men det var rätt god mat, eller ja helt ok. Det var väldigt trevligt i alla fall. Nick och jag spelade några omgångar biljard vilket var skoj!
Något som man märker väldigt snabbt när man är här är att det inte alls är konstigt att amerikaner är feta. Det är egentligen mer konstigt om man inte är fet med tanke på all söt man som finns och allt de friterar. Som på de bilderna nedan, på den ena bilden är det friterad gurka. De kan alltså inte äta en grönsak utan at fritera den.. På den andra är det friterad ost. dock väldigt gott! däremot inte så nyttigt, men det äger!
 

American football

Publicerad 2015-08-26 04:36:15 i Allmänt,

Idag var Leigh med mig till skolan för att kolla inte den och sy ihop mitt schema. Skolan verkar vara riktigt bra och även lärarna! Liten men personlig, alla känner alla. Det går ungefär 100 personer på skolan och det bor 800 i staden sattte. Nej men jag tror det kommer bli kanon! på den första bilden är det skolan.
Efter skolan åkte jag till skolan för att kolla in det amerikanska fotbollslaget. Jag ska provträna för dem i övermorgon, vilket kommer bli tufft eftersom jag aldrig spelat amerikansk fotboll förut men även kul!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela