Samuelagnarsson.blogg.se

Tjena! Mitt namn är Samuel Agnarsson. Under de fyra kommande månaderna kommer jag bo i Saint Paul Minnesota, du kan följa mig här!

Ducktails and Bobbysox

Publicerad 2015-11-16 04:16:56 i Allmänt,

Hallå kära vänner!
 
Hoppas alla mår bra i mörket!
De senaste veckorna har det varit intensivt övande av musikalen. Vi har övat varje dag efter skolan i sex veckor. Det var himla kul att få se hur det går till när de gör föreställningar här och göra själva föreställningarna, mindre kul är det att öva.. En lärare som inte vågar säga till sina elever på skarpen, en pianist som är 78år gammal och som inte kan hålla takten och en klass som inte tycker att det är särskilt kul, men vi fick ihop det! Vi satte upp en musikal som heter Ducktails and Bobbysox och som är en 50-tals musikal där jag hade en utav huvudrollerna och spelade nörd som ni kanske kan se på bilderna ;) Det var himla gött att ha något att göra under denna tid då jag annars kan få lite för mycket fritid, men även få vara del i ett gäng. Det känns skönt att det är över pga repetionerna men tråkigt att föreställningarna är över. 
Helgen avslutades bra med att vi åkte till Madison, shoppade lite och sedan åt på en riktigt fin resturang.
Imorgon börjar basketen vilket ska bli väldigt kul. Även om jag suger på basket så ska det bli kul att få vara med i ett team!
Ha det grymt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela